Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP'li Başkan Türkyılmaz'dan Marmarabirlik'e destek

CHP

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Marmarabirlik'e her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtirken, Başkan Asa da Tirilye markasını Marmarabirlik'e kazandırmak için gereken tüm çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Marmarabirlik’e her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtirken, Başkan Asa da Tirilye markasını Marmarabirlik’e kazandırmak için gereken tüm çalışmaları yapacaklarını söyledi.
Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa’yı ziyaret ederek, Mudanya Kooperatifi’ndeki başarılı seçim sürecinden dolayı tebrik etti.
Üreticinin kazanması için Marmarabirlik’e her zaman destek olacaklarını belirten Türkyılmaz, “Mudanya’daki üretici artık ürününü Marmarabirlik’e veriyor, tüccardan kaçıyor.” dedi.
Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, seçim sürecinde birlik ve beraberlik duyarlılığı gösteren üreticilere teşekkür ederek, “Maalesef geçmiş yıllarda bütün birlik seçimlerinin odak noktası Mudanya olmuş. Mudanya’yı hep bölüp parçalayarak yönetmişler. Biz Mudanya’da birlik ve beraberliğin sağlanması için çok mücadele ettik ve başarılı da olduk. Bu açıdan baktığımızda Marmarabirlik’in geleceği açısından da çok önemli bir seçim atmosferi geçirdiğimizi düşünüyorum. Mudanya seçimlerinin başarıyla sonuçlanmasından dolayı ortaklarımıza ve Mudanya kamuoyuna teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Asa: “Tirilye markasını kazandıracağız”
Mudanya Tirilye zeytininin markalaşmasına yönelik çalışmalara da değinen Asa, Tirilye markasının daha önceden başka bir firma tarafından tescil ettirilmiş olduğunu ancak zeytinciliğin çıkış noktası olan Tirilye markasının tekrar Marmarabirlik bünyesine kazandırılması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
Türkyılmaz: “En verimli yılları yaşıyoruz”
Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz ise Marmarabirlik’te son 5 yıldır çok güzel gelişmeler yaşandığına işaret ederek, ürün alımlarının ve satışların artmasıyla hem üretici ortakların hem de Marmarabirlik’in en verimli yıllarını yaşadığına dikkat çekti.
Türkyılmaz: “Üretici Marmarabirlik’e güveniyor”
Türkyılmaz, seçim sürecindeki desteklerinin de Marmarabirlik’e duyulan güvenden kaynaklandığını ifade ederek, “Üreticinin hak ettiği yönetime kavuşması bugüne kadar Marmarabirlik’te nedense olmadı. Bizim çocukluk yıllarımızda Marmarabirlik Mudanya’da çeşitli şekillerde suiistimallere uğramış, birilerinin çıkarları doğrultusunda yönetilmiş ve üreticisi hemen hemen bezgin bir haldeydi, tüccara itilmiş vaziyetteydi. Bu durum birkaç senedir ortadan kalkmış, bakıyorum artık üretici malını Marmarabirlik’e veriyor, tüccardan kaçıyor. Bunun tek sebebi Marmarabirlik’e duyulan güvendir” diye konuştu.
Türkyılmaz: “Hediye olarak zeytin çikolatası götürüyoruz”
Üreticinin kazanması için Marmarabirlik ürünlerini her zaman farklı platformlarda tanıtmaya çalıştıklarını anlatan Türkyılmaz, şöyle devam etti: “Köylümüzün çektiği sıkıntıları yok etmek adına biz de başta zeytin çikolatası olmak üzere Marmarabirlik ürünlerini gittiğimiz her yere hediye olarak götürmeye başladık. Katıldığımız fuarlarda Marmarabirlik’i temsil ediyoruz. Önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladığımız Barış Festivali’nde dünyanın önemli ülkelerinden yöneticileri Mudanya’da ağırlamayı planlıyoruz. Bu organizasyonun yaratacağı sinerji, hem Türkiye’ye hem Bursa’ya hem de Marmarabirlik’e katkı sağlayacaktır.”



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false